Consultanta in domeniul fatadelol ventilate

 


consultanta fatade ventilate - vacade ventilated
Dezvoltarea si cererea in continua crestere pe piata constructiilor a fatadelor ventilate a condus de la sine  la cresterea calitatii lucrarilor si optimizarea preturilor. Derularea unei investitii majore asistata de personal specializat pentru consultanta in domeniul fatadelor ventilate poate determina reducerea costurilor de constructii cu aproximativ 15 – 20%  prin modul de organizare si urmarire a derularii lucrarilor in bune conditii.

project management fatade ventilate - facade ventilatedServiciile de consultanta ale companiei Glass Rom Impex urmaresc evaluarea proiectului prin impartirea investitiei pe pachete de lucrari si identificarea valorii exacte a acestora. Prin alegerea furnizorilor de materiale si a  firmelor specializate pe tipuri de lucrari putem asigura performantele tehnice solicitate la cel mai atractiv pret prin eliminarea costurilor suplimentare care se regasesc in cazul in care proiectul este incredintat unui antrepenor general.

In linii generale baza evaluarii unui proiect de fatada ventilata este data de alegerea sistemelor pentru fatade, alegerea materialelor cu argumente pro si contra, analiza calitate/ pret, intocmirea caietului de sarcini, propunerea de furnizori, selectare oferte si intocmirea graficului de esalonare a lucrarilor si platilor aferente situatilor de lucrari.

Serviciile de consultanta ale companiei Glass Rom Impex sunt completate la cererea beneficiarului si de servicii caracteristice project managementului, servii care au ca scop coordonarea si organizarea de santier, corelarea graficului de lucrari cu cel de plati, stabilirea termenelor intermediare si a fazelor determinante, verificarea calitaiva si cantitativa prin prezenta la fazele determinante, verificarea situatilor de lucrari, intocmirea de procese verbale pentru lucrari ascunse, receptie partiala si finala.

Scopul principal al serviciilor de consultanta si project management oferit de specialistii companiei Glass Rom Impex, companie cu o experienta cumulata din 1995, este de a oferi clientilor nostri parteneri competenti si responsabili pentru dezvoltarea si realizarea lucrarilor pana in faza finala.

costuri reduse, fatade vbentilate, facade ventilated

Vezi prezentare Glass Rom in romana

 

By :
Comments : 15
About the Author