Coloane roluite din foi de aluminiu compozit.

Prezenta tot mai vizibila a metalului in design a condus inclusiv la gasirea de solutii accesibile pentru placarea suprafetelor curbe si a coloanelor. Fabricantii de material din aluminiu compozit (ACM) propun cu mare succes folosirea acestora datorita avantajelor evidente: usor de prelucrat, usor de montat, gama mare de culori, rezistenta indelungata in timp. Sistemele de placari curbate permit si folosirea altor material cum ar fi table de otel sau aluminiu care se pot monta in culori natural sau tratate si vopsite in camp electrostatic. Un avantaj important al acestor material este si acela ca ele pot fi gravate, decupate sau perforate in functie de necesitatile impuse de design.
Avand in vedere avantajele oferite de sistemele si materialele folosite la placarile suprafetelor curbe si a coloanelor observam si eficienta economica a acestora.

placari_coloane_glass_rom

Atelierele Glass Rom Impex utilate cu utilaje performante cu capacitate mare de productie, pun la dispozitia beneficiarului experienta de aproape 20 de ani in domeniul placarilor incepand de la proiectarea in vederea executiei, prelucrarea materialelor pentru placare pana la montajul final.
Printre utilajele atelierelor Glass Rom Impex va prezentam:

masina roluit

Masina de roluit – coloane
Grosime material: pana la 6mm
Materiale recomandate: aluminiu compozit ( ACM ), tabla de otel, table de aluminiu.
Raza minimă recomandată: 200 mm
Lungime maximă: 4000 mm
Culori disponibile: gama larga de culori oferita de producatorii de ACM, vopsitorie in camp electrostatic in diverse culori.

router cnc

Router CNC
Dimensiune utila: 2070 mm x 5500 mm
Grosime material: pana la 40 mm
Materiale recomandate: ACM, tabla de aluminiu, HPL, Eternit, Plexiglas, MDF, Parklex.
Culori disponibile: gama larga de culori oferita de producatorii de materiale, vopsitorie in camp electrostatic a materialelor care permit acest lucru.

Roluire 3D de mari dimensiuni

Coloane pentru exterior

Coloane pentru interior

Roluire si debitare pentru forme speciale 

Prezentare coloane    pdf