Fatade ventilate

Ingineria faţadelor ventilate ofera soluţii constructive de inalta calitate pentru transpunerea in practica a viziunii arhitecturale moderne. Cladiri de birouri, mall-uri, spitale, hoteluri, stadioane, terminale de calatori si alte tipuri de spatii comerciale sunt proiectate si personalizate cu respectarea normelor tehnice si vizuale impuse de fatadele ventilate.
Sistemele de fatade ventilate reprezinta cea mai completa sinteza a caracteristicilor pe care trebuie sa le indeplineasca peretii exteriori ai unei cladiri: ventilarea peretelui, izolarea termica a cladirii, inertia termica, izolarea fonica , protectia impotriva apei pluviale.

Tehnologia avansata pentru prelucrare si sistemele revolutionare de montaj permit realizarea fatadelor ventilate dintr-o gama larga de material. Intalnim fatade ventilate realizate din aluminiu compozit, table de aluminiu, lemn compozit, placi HPL, sticla decorative, piatra naturala, piatra artificiala, fibrocement, ceramic, terracotta etc… Paleta bogata de culori si posibilitatea de prelucrate a suprafetelor in forme variate ofera un design flexibil, garantand rezultate superioare estetice si caracteristici tehnice excelente.
Fatadele ventilate reprezinta o solutie practica si moderna in mediul urban pentru personalizarea unei cladiri noi sau renovate. Avantajul acestor fatade este ca nu solicita structura de rezistenta a cladirii, este o solutie durabila si usor de intretinut. Prin calitatile sale termoizolatoare, atat pentru temperaturile ridicate cat si pentru cele scazute, o fatada ventilata are si avantajul economic de a reduce cheltuielile cu energia pentru climatizare sau incalzire. Este demonstrat ca o fatada ventilata poate diminua pana la 25% consumul energetic necesar al unei cladiri cu o izolatie termica corespunzatoare si in plus mentine caldura timp indelungat.

fatade_ventilate_bucuresti_1 - medie

Glass Rom Impex, companie specializata in ingineria fatadelor ventilate, ofera clientilor ei asistenta tehnica pentru trecerea de la fatada concept la detaliile cele mai potrivite de punere în practica, conform reglementarilor, prin propuneri de material, calcule de dimensionare si optimizare in vederea executiei, detalii despre solutii de executie clasice sau personalizate destinate diverselor domenii de aplicabilitate. In cadrul companiei Glass Rom Impex se pot prelucra materialele destinate fatadelor in atelierele proprii echipate cu utilaje performante cu o mare capacitate de productie. Echipele companiei Glass Rom Impex, specializate in montajul fatadelor ventilate, garanteaza prin experienta cumulata, in cei 20 de ani de activitate a companiei, o executie de inalta calitate estetica si tehnica.

Fatade ventilate din piatra 

Fatade ventilate din aluminiu compozit

Placari de interior, forme speciale, table perforate sau gravate

Placari de exterior, forme speciale si placari perforate

Prezentare  pdf