Fatade ULMA din beton polimeric

Dorinta de nou a companiei Glass Rom Impex a dus la semnarea in 2014 a unui acord de colaborare cu producatorii de fatade ULMA, spaniolii de la ULMA Soluții Arhitecturale. Solutiile de fatade ventilate din beton polimeric implementate de spanioli la nivel mondial, peste un million de mp de fatade montate in Europa si America Latina, sunt bine venite si pe piata din Romania, piata in care compania Glass Rom Impex are o experienta de aproape 20 de ani in proiectarea, productia si montajul de fatade ventilate.
Panourile pentru placare produse de ULMA sunt recunoscute si apreciate de importante firme de arhitectura si testate in centrele tehnologice din acest sector. În comunitatea academică europeană, sistemele de fatade ventilate, sunt considerate ca fiind cele mai eficienta solutii de izolare termica pentru o cladire, eliminând punțile termice nedorite, precum și problemele de condensare, astfel realizand un excelent comportament termic-hidrometric al clădirii.
Sistemele de fatade ventilate asigura o izolație continuă, protejând structura peretilor si marginile acestora. In camera ventilata, datorită încălzirii stratului de aer din spațiul intermediar comparativ cu aerul mediului, este produs așa numitul “Stack Effect”, care generează o ventilație continuă în camera. Dimensionate corespunzator intrarea si iesirea aerului asigura o evacuare continuă a vaporilor de apă proveniti atât din interiorul cât și exteriorul clădirii, păstrând izolația uscată, o performanță mai bună a izolației și un consum scazut de energie. Fațadele ventilate elimină radiațiile directe si degradarile datorate conditiilor meteorologice care afecteaza cladirile construite cu sisteme traditionale.
Sistemul de fatade ULMA din beton polimeric dezvoltat de ULMA Solutii Arhitecturale este usor si sigur, permite corectura eventualelor defecte plane de structura, este flexibil si adaptabil la locul montajului, asigura izolare termică, reducând astfel dispersarea de căldură în lunile reci și absorbție de căldură în lunile calde, asigurand temperaturi confortabile în interiorul clădirilor.
Placile din beton polimeric au o gama larga de forme, culori si texturi, asigurand cladirilor renovate o imagine uimitoare si cladirilor noi personalitate.

Vezi prezentare Glass Rom in romana

 

By :
Comments : Off
About the Author