Montaj fatade ventilate

1 montaj_fatade_ventilate (5)

Cu peste 20 ani de experienta in montaj, echipele companiei Glass Rom Impex au competenta necesara punerii in practica a conceptului de proiectare. Echipele de montaj stiu sa respecte cu precizie detaliile proiectului si felul in care sunt organizate si specializate asigura calitatea lucrarii.
Montatorii cunosc procedurile si tehnicile de lucru stabilite in functie tipul lucrarii. Există anumite proceduri si tehnici de montaj pentru fiecare tip de lucrare (montaj perete cortina, montaj placari cu aluminiu, montaj placari ceramice, montaj placari sticla, montaj fatade ventilate, instalare de aluminiu, instalarea de termo izolare, etc). De asemenea, pentru materialele care au cerințe speciale de montaj specificate de producător (Schuco, Reyners etc.) acestea sunt respectate intocmai conform specificatiilor din catalogul producatorului.
În ceea ce privește prioritățile de calitatea instalației este cel mai important pentru Sticla Rom ca această etapă finală a proiectului încheie tot procesul – proiectarea, achiziționarea de material, optimizarea materiale și de fabricație, instalare structura și în cele din urmă instalarea materialului ales.
Avand in vedere ca montajul fatadelor ventilate reprezinta etapa finala in constructia unei cladiri, atapa care da forma intregii constructii, ecipele de montaj ale companiei Glass Rom Impex trateaza aceasta faza cu mare responsabilitate in scopul satisfacerii celor implicate in proiect.
Inca de la inceputurile companiei, din 1994, au fost livrate sute de proiecte de fatade ventilate, proiecte care au generat multe sute de mii de metrii patrati montati, proiecte care au respectat cu exactitate cerintele arhitectilor si beneficiarilor.

Prezentare fatade ventilate    pdf