1.200 mp de pereti cortina si fatade ventilate la Centrul de Afaceri Alexandria

Glass Rom Impex participa la constructia Centrului de Afaceri Alexandria cu proiectarea tehnologica, fabricarea si montajul a 600 mp de pereti cortina si 550 mp de fatade ventilate.

Strategia de dezvoltare economico – socială a municipiului Alexandria a stabilit între obiectivele principale crearea structurilor de sprijinire a iniţiativelor antreprenoriale, cu efecte asupra creşterii numărului locurilor de muncă, centrul vizeaza îmbunătăţirea mediului de afaceri într-o zonă considerată ca defavorizată prin crearea unei infrastructure de business cu sali de intalnire, business lounge, video comunicatii, birouri complet echipate si facilitarea contactelor cu centre de afaceri din intreaga lume . Centrul de afaceri de la Alexandria este primul din Teleorman. Pentru sustinere constructiei a fost nevoie de 4,2 milioane de lei, fonduri asigurate in parte de la  la Uniunea Europeană, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 si bugetul local. Destinatia constructiei a impus un design specific cladirilor din clasa A.

Experianta in proiectarea tehnologica, productia si montajul de pereti cortina si fatade ventilate recomanda Glass Rom Impex pentru realizarea acestui tip de lucrari. Compania noastra contribuie la dezvoltarea urbana si arhitecturala a orasului de mai bine de 20 de ani cu un portofoliu de peste 500.000 de metrii patrati de fade ventilate si pereti cortina.

Vezi prezentare Glass Rom in romana