1200 mp de fatade ventilate din granit la AFI Palace Cotroceni

In programul de extindere al AFI Palace Cotroceni compania noastra a realizat proiectarea tehnologica, fabricarea si montajul a 1200 mp de fatade ventilate din granit.

Mallul AFI Palace Cotroceni a pornit la deschidere cu 74.000 de mp suprafata inchirabila, iar in prezent, dupa ultima extindere, centrul comercial a ajuns la 82.000 mp suprafata inchiriabila. Planurile AFI nu se incheie insa la ultima extindere finalizata, ce a presupus cresterea suprafetei de vanzare in mai multe unitati, printre care Starbucks, Reserved si Collective. “Una din regulile importante pentru noi este ca atunci cand facem extensie sa o realizam in asa fel incat oamenii sa nu simta extinderea din punct de vedere al traficul, al felului in care ei se deplaseaza prin centrul comercial”, a declarat Israel Vizel.

Israel Vizel, managerul pe centre comerciale al AFI Europe, a declarat pentru wall-street.ro ca “urmeaza o noua extensie de 1.000 mp, pe care speram sa o finalizam anul acesta pentru a realiza un nou concept de entertainment”. Compania lucreaza in parteneriat cu o companie italiana, specializata pe gaming pentru copii si adolescent pentru acest nou concept de entertainment, despre care Vizel spune ca va fi unic in piata si care va fi apoi extins si in alte centre comerciale inclusive in mallul pe care AFI planuieste sa il construiasca in Brasov. Aceasta extindere de 1.000 mp ce presupune o investitie de circa 1 mil. euro va fi finalizata pana in Craciun, iar potrivit lui Vizel, compania va demara si o alta extindere de circa 7.000 mp inchiriabili, scopul fiind deschiderea unor magazine flagship ale brandurilor existente deja in centrul comercial, dar si aducerea unor branduri noi la AFI Palace Cotroceni.

Astfel, in mallul AFI Palace Cotroceni se vor adauga in doua etape inca 1.000 mp, respectiv 7.000 mp inchiriabili. In total in cele doua extinderi compania va investi circa 15-16 mil. euro, potrivit estimarilor din acest moment. Investitia va include si cresterea numarului locurilor de parcare din centrul comercial si imbunatatirea accesului in centrul comercial pentru cei care vin cu masina.

“Suntem cel mai mare mall cu 82.000 mp si avem 350 de magazine si business-uri in incinta centrului commercial” a declarat Vizel.

Datorita experientei compania Glass Rom a fost atrasa in programul de extindere al AFI Palace Cotroceni. Cei 1200 de metrii patrati de fatade ventilate din granit completeaza portofoliul de peste 500.000 de metrii patrati de fatade ventilate ai companiei.

Vezi prezentare Glass Rom in romana