Placari cu fibrociment

Placari cu fibrociment tip Creaton si Eternit – 850 mp

Glass Rom Impex a participat cu placari cu fibrociment tip Creaton si Eternit la constructia Green Court Bucharest. Acest proiect este dezvoltat dupa cele mai noi tendine de pe piata de birouri. Proiectul va fi certificat LEED Gold, asigurând un nivel ridicat de calitate. Cladirea va oferi chiriasilor cel mai înalt grad de confort, un spaiu eficient energetic si acces catre o curte interioara de relaxare.

placari cu fibrociment (12)

Green Court Bucharest este un ansamblu de cladiri pentru birouri clasificata cu Categoria A si ofera un spatiu de 52.000 mp. Amplasat în cea mai dinamica zona a orasului, Floreasca – Barbu Vacarescu, la 5 minute de mers pe jos de metrou, Green Court Bucharest este primul proiect de birouri dezvoltat de Skanska in Romania.

Accentul sporit pus pe calitate a justificat si participarea in acest proiect a lui Glass Roma Impex cu placari cu fibrociment tip Creaton si Eternit . Cladirile vor asigura un inalt nivel de confort pentru chiriasi, un spatiu de lucru eficient si acces catre o zona exterioara de relaxare.

Printre solutiile green implementate in proiect se numara: fatada din sticla cu transfer termic scazut, aport sporit de aer proaspat ce contribuie la crearea un mediu de lucru sanatos, iluminare naturala in peste 85% din spatiile de lucru, sisteme de iluminat eficiente echipate cu senzori de miscare si intensitate, statii de alimentare pentru masini electrice, zone de parcare pentru biciclete si facilitati pentru biciclisti (vestiare si dusuri).

Prima faza (19500 mp + 266 de locuri de parcare) a proiectului de 52000 mp va fi finalizata conform planului in ultimul trimestru al anului 2014.

Prin satisfacerea exigentelor celor de la Skansca compania Glass Rom Impex face dovada profesionalismului in realizarea de placari cu fibrociment.

Compania noastra contribuie la dezvoltarea urbana si arhitecturala a orasului de mai bine de 20 de ani. Acest tip de placari completeaza portofoliul de peste 500.000 de metrii patrati ai companiei.