Placare cu fibrociment in reteaua Kaufland Romania

Glass Rom Impex a participat cu servicii de placare cu fibrociment in cadrul proiectului de dezvoltare a retelei de magazine Kaufland in Romania. Placare cu fibrociment a fost executata pentru magazinele din Bucuresti, Targoviste, Oradea si Slatina. Conform proiectului pentru fiecare locatie s-au realizat circa 300 mp de placare cu fibrociment pe suprafetele exterioare.

Kaufland cu peste 800 de filiale face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa. Pana in prezent, investitia totala in tara noastra a ajuns la aproximativ 280 de milioane de Euro. Concernul Kaufland este reprezentat de peste 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania. Este considerat pe plan intern si international una din cele mai dinamice companii din domeniul comertului cu amanuntul. Kaufland se ghideaza dupa principiul ‘totul sub acelasi acoperis’, oferind produse variate, care acopera tot necesarul zilnic.

Kaufland Romania a creat pana in momentul actual aproximativ 4.300 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazinele din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Alba Iulia, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures, Galati, Cluj, Hunedoara, Satu Mare, Suceava, Targoviste, Bistrita, Pitesti, Piatra Neamt, Turda si Tirgu-Jiu, precum si la noul depozit central situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Experianta in proiectarea tehnologica, productia si montajul de placare cu fibrociment recomanda Glass Rom Impex pentru realizarea acestui tip de lucrari. Compania noastra contribuie la dezvoltarea urbana si arhitecturala a orasului de mai bine de 20 de ani.

Vezi prezentare Glass Rom in romana