Placare cu bond la Plaza Romania 4.000 mp

Glass Rom executa o placare cu bond la Plaza Romania in programul de renovare a acestui centru comercial. Inaugurat in 2004 cu o investitie de 45 de milioane de euro, centru commercial are o suprafata inchiriabila de 41.000 de metrii patrati si gazduieste peste 150 de magazine si sali de cinematograf. Pentru aceasta placare cu bond a copertinei perimetrale compania Glass Rom Impex a facut proiectarea tehnologica, fabricarea si montajul.

placare cu bond

placare cu bond

 

Programul de renovarea constă în lucrări de structură, reconfigurarea spaţiilor de retail şi în implementarea uni design modern. In sarcina Glass Rom revin proiectarea in vederea fabricatiei, productia si montajul a 4000 de metrii patrati de placare cu bond la Plaza Romania, placare care acopera copertina perimetrala a centrului commercial.

placare cu bond

placare cu bond

Propietarul Plaza Romania, compania Anchor Group din Turcia, membra a grupului FIBA mai detine si centrul commercial Bucuresti Mall. Decizia de a investii 25 de milioane de euro in renovarea celor doua centre are ca scop revitalizarea celor 84.000 de metrii patrati inchiriabili in cele doua centre comerciale. Anchor Grup este prezent în Romania din 1997, fiind dezvoltatorul primului centru comercial din România, Bucureşti Mall. Compania mai deţine o clădire de birouri de lângă Plaza România, precum şi InCity Residences.

“Branduri precum Ben Sherman, Subway, LC Waikiki, Ecco, Tekzen, CCC, Brioche Dorée, Kahve Dünyası se vor alătura în curând proiectelor noastre. (…) În viitorul apropiat, noi mărci vor consolida brandul şi mixul nostru de chiriaşi şi totodată vor extinde gama de oferte în materie de fashion, servicii, gastronomie şi lifestyle. (…) Vechi chiriaşi ai Plaza Romania şi Bucuresti Mall şi-au prelungit contractele, şi-au crescut suprafaţa închiriată şi şi-au mutat magazinele în alte spaţii din mall sau reamenajat magazinele. De exemplu, H&M a crescut suprafaţa spaţiului închiriat din Bucureşti Mall cu 70%, iar World Class şi-a dublat dimensiunile spaţiului din Plaza Romania”, a declarat Yurdaer Kahraman, global CEO Commercial Real Estate Properties Fiba Holding, compania care deţine Anchor Grup.

Datorita experientei compania Glass Rom a fost atrasa in acest program de renovare. Cei 4000 de metrii patrati de placare cu bond la Plaza Romania completeaza portofoliul de peste 500.000 de metrii patrati ai companiei.

Vezi prezentare Glass Rom in romana