Placare ventilata cu beton polimeric ULMA

Glass Rom Impex a executat  proiectarea tehnologica, productia si montajul unei suprafete de 1000 mp de placare ventilata cu beton polimeric ULMA si aluminiu compozit tip bond la noul centru commercial Shopping City Targu Jiu.

Fondul sud-african de investiţii NEPI, unul cei mai importanţi investitori imobiliari din România, a deschis centrul comercial Shopping City Târgu Jiu, investiţie de 30 de milioane de euro, al doilea proiect de acest tip lansat de fond în 2015 după ce la începutul lunii septembrie fondul a deschis în Bucureşti Vulcan Value Center.

Deschiderea Shopping City Târgu Jiu a adus un suflu nou orașului și sute de locuri de muncă pentru târgujieni. Acestea nu sunt, însă, singurele beneficii de care s-au bucurat târgujienii odată cu deschiderea centrului comercial. Cei care dețin terenuri sau locuinte în apropierea Mall-ului s-au trezit peste noapte că sunt proprietarii unor mine de aur, prețurile crescând semnificativ și de multe ori nejustificat, de la o zi la alta, doar la auzul zvonului că va fi inaugurat un mall în zona respectivă.

Cu acest proiect, NEPI gestionează în România centre comerciale totalizând peste 350.000 de metri pătraţi, printre cele mai importante Ploieşti Shopping City, City Park Constanţa sau Vulcan Value Center Bucureşti. De asemenea, fondul sud-african de investiţii are în curs de dezvoltare centrul comercial Mega Mall din zona Pantelimon. NEPI are în dezvoltare în România investiţii de peste 460 de milioane de euro, în proiecte noi sau în extensii de proiecte existente.

Proiectul are o suprafaţă închiriabilă de 27.000 de metri pătraţi, iar printre chiriaşi se numără Carrefour, H&M, Takko, Deichmann, JYSK, CCC, Altex şi Flanco şi operatorul de cinematografe Cinema City.

Experianta de peste 20 de ani in proiectarea tehnologica, productia si montajul de placare ventilata recomanda Glass Rom Impex in realizarea unor astfel de lucrari.

Vezi prezentare Glass Rom in romana