Fatade ventilate la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu”

Fatade ventilate din bond – 1500 mp. Fatade ventilate din tabla de aluminiu – 1500 mp.

Glass Rom Impex participa in programul  de extinderea, modernizarea și echiparea a Spitalului Clinic de Copii „Doctor Victor Gomoiu” cu proiectarea tehnologica, confectionarea si montajul a 3000 mp de fatade ventilate realizate din aluminiu compozit si table din aluminiu.

1927 – 2015

fatade ventilate la spitalul clinic de copii victor gomoiu

Placari cu bond Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” (3)

Spitalului Clinic de Copii „Doctor Victor Gomoiu” este unul dintre cele mai vechi spitale pentru copii din Romania. A fost dat în folosinta în anul 1927, director fiind numit la acea vreme prof. Victor Gomoiu. Organizat in perioada interbelica ca un spital care oferea servicii medicale populatiei sarace, spitalul a inceput sa ofere dupa cel de al 2-lea razboi mondial, servicii strict pediatrice, devenind astazi unul dintre cele mai importante spitale de copii din Bucuresti.

Managementul spitalului de copii Dr. Victor Gomoiu are drept scop furnizarea celor mai bune servicii medicale, un etalon al profesionalismului si calitatii. Astfel preocuparile managementului se axeaza pe: obtinerea satisfactiei pacientilor, perfectionarea continua a personalului, asiguarea unor activitatii educationale de inalt nivel si promovarea cercetarii.

Lucrarile la modernizarea si echiparea Spitalului Clinic de Copii “Doctor Victor Gomoiu” presupun constructia unui nou spital iar costurile pentru realizarea acestuia sunt finantate integral de Primaria Capitalei. Noul spital va avea sase etaje, o capacitate de 278 de paturi, si o crestere a numarului de sali de operatie de la 2 existente la 10. De asemenea, noua unitate medicala va avea o parcare cu o capacitate de 119 locuri, dintre care 5 pentru ambulante.
In anul 2013 s-au executat lucrari de structura (etajul 6 inclusiv), in 2014 se vor continua lucrarile de structura, finisaje, instalatii, furnizare de echipamente medicale, iar in anul 2015 lucrari de retele exterioare, drumuri in incinta, parcari, furnizare de echipamente medicale, testare si dare in folosinta.
Pentru realizarea lucrarilor de reabilitare, modernizare si echipare a ambulatoriului Spitalului “Victor Gomoiu” in acest an a fost alocata suma de 5,26 milioane lei. In total investitia se va ridica la 10,52 milioane lei. Prin realizarea investitiei propuse se vor realiza conditiile unui act medical la standarde europene in conditiile asigurarii unui confort maxim al pacientilor.

Experianta de peste 20 de ani in proiectarea tehnologica, productia si montajul fatadelor ventilate ne recomanda in realizarea unor astfel de lucrari.

Vezi prezentare Glass Rom in romana