2300 mp de fatade ventilate, pereti cortina si parasolare la Spitalul Foisor.

In programul de modernizare al Spitalului Foisor Glass Rom Impex a realizat proiectarea tehnologica, fabricarea si montajul a 730 mp de fatade ventilate din bond perforat, 480 mp de fatade ventilate din bond, 500 mp de fatade ventilate din piatra naturala, 160 mp de perete cortina si 410 mp de parasolare.

Cu o investitie de 38 de milioane de euro primaria capitalei doreste sa aduca la standarde europene Spitalul Clinic de Ortopedie -Traumatologie şi TBC Osteoarticular “Foişor” prin reabilitare, modernizare şi dotare cu aparatură şi echipamente performante se va restructura incinta, în mai multe etape succesive, fiind avute în vedere o serie de principii. Astfel, va fi păstrată clădirea cu valoare arhitecturala (Corp A) la care se vor realiza lucrări de consolidare, restaurare şi refuncţionalizare. Totodată, vor fi desfiinţate celelalte anexe din incintă care, din cauza sistemului structural şi degradărilor înregistrate, nu pot fi refuncţionalizate în condiţii de eficienţă. Pe terenul din incintă care va deveni liber, vor fi integrate corpuri noi de clădire cu o distribuţie funcţională adecvată activităţilor spitaliceşti şi care vor fi în legătură cu corpul de clădire menţinut. Ansamblul va fi alcatuit din corpul A (existent) şi cinci clădiri. O deosebită atenţie a fost acordata integrării obiectivului de investiţii în contextul urban. Mai mult decât atât, vor fi amenajaţi 1.140 metri pătraţi de spaţii verzi la parter, peste parcajul subteran, pe o suprafaţă de 850 metri pătraţi, şi pe terase, peste parter şi etajul I, cu o sprafaţă de 280 metri pătraţi. Vor fi şi parcaje cu un total 90 autovehicule.

Experianta in proiectarea tehnologica, productia si montajul de fatade ventilate, pereti Cortina si parasolare recomanda Glass Rom Impex pentru realizarea acestui tip de lucrari. Compania noastra contribuie la dezvoltarea urbana si arhitecturala a orasului de mai bine de 20 de ani cu un portofoliu portofoliul de peste 500.000 de metrii patrati de fade ventilate.

Vezi prezentare Glass Rom in romana