Fatade ventilate din granit, bond si tabla de aluminiu la UBC

Glass Rom Impex realizeaza proiectarea tehnologica, confectionarea si montajul a 2000 mp de fatade ventilate din granit, 1000 mp de fatade ventilate din tabla de aluminiu vopsita electrostatic si 400 mp de fatade ventilate din bond pentru construirea unei noi cladiri de birouri de clasa A la Cluj, United Business Center Tower.

Cladirea se află în apropierea centrului comercial Iulius Mall Cluj. United Business Center Tower are o suprafaţă de 10.000 mp şi a fost dată în folosinţă în luna septembrie a anului 2014. Clădirea, ocupată în proporţie de 100%, este închiriată de Endava şi Genpact şi este în curs de certificare LEED.

Clădirile de birouri clasa A reprezintă o prestigioasă carte de vizită pentru companiile care acordă importanţă aparte imaginii. Localizate în zone cu mare vizibilitate şi acces facil, aceste spaţii oferă dotări, finisaje, facilităţi şi servicii la standarde internaţionale.

Cu o bogată experienţă în dezvoltarea şi operarea centrelor comerciale de tip mall, Iulius Group şi-a completat portofoliul de real estate, venind în întâmpinarea cererii de spaţii office premium destinate companiilor de top. Grupul mai detine la Cluj inca o cladire de birouri de clasa A, Iulius Business Center ocupată integral de trei chiriaşi importanţi: Genpact, Office Depot şi Endava.

Spaţiile de birouri oferite spre închiriere excelează datorită calităţii execuţiei şi facilităţilor la cele mai înalte standarde. Clădirea de birouri clasa A răspunde celor mai exigente cerinţe în materie de amenajări interioare, asigurând o reputaţie şi o imagine de business perfectă.

Experianta in proiectarea tehnologica, productia si montajul de fatade ventilate din granit, bond si tabla recomanda Glass Rom Impex pentru realizarea acestui tip de lucrari. Compania noastra contribuie la dezvoltarea urbana si arhitecturala a orasului de mai bine de 20 de ani.

Vezi prezentare Glass Rom in romana