Placare cu tabla perforata tip “mesh”

Placare cu tabla perforata tip “mesh” – 800 mp. Placare cu sticla – 200 mp

Placare cu tabla perforata tip “mesh” si placare cu sticla  sunt doua tehnologii aplicate la Vernescu Residence, cel mai nou, modern si elegant proiect dezvoltat de Metropolitan Developments. Vernescu Residence este situat in inima capitalei, la numai cateva secunde de Calea Victoriei. Proiectul combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale cu densitate scazuta, inconjurata de zone verzi. Vernescu Residence reuneste 36 de apartamente cu stil, unice, elegante, ce combina cele mai avansate tehnologii de design si solutii tehnice, cu cele mai inalte standarde ale confortului cotidian.

Proiectata de cea mai renumita firma de arhitecti din Romania, Westfourth Architecture, Vernescu Residence este o cladire de exceptie atat in ceea ce priveste designul si unicitatea dar si in ceea ce priveste confortul, functionalitatea si utilizarea spatiului.

Placarea cu tabla perforata si placarea cu sticla executate de Glass Rom Impex au fost aplicate  unei cladiri cu parter + 5 etaje cu 36 de apartamente moderne, unice, de 1, 2, 3 si 4 camere. Realizata de Westfourth Architecture, firma internationala de arhitectura cu realizari de prestigiu in Bucuresti, recunoscute prin numeroase premii de arhitectura. Fatada impunatoare si moderna, cu sistem decorativ de placare cu tabla perforata si sistem termoizolant pentru conservarea ideala a temperaturii. 18 tipuri de apartamente cu personalitate, pentru a satisface o larga varietate de asteptari si nevoi in ceea ce priveste suprafata si compartimentarea acestora. Apartamente Penthouse remarcabile, cu mari suprafete placate cu sticla si fatade retrase pentru o terasa circulabila pe toate laturile cladirii. Lift Schindler de ultima generatie pentru 8 persoane. Sistem de parcare tip Klaus, cu locuri complet independente si foarte spatioase (2,60 m latime si 5,90 m Lungime). Sistemul MultiBase 2072 este unul dintre cele mai avansate si confortabile sisteme, deoarece portiera masinii poate fi deschisa larg ca urmare a stalpilor metalici mutati, astfel incat sa faciliteze intrarea si iesirea din masina. Pe acest sistem se pot parca masini cu gabarit mai mare si este ideal pentru masini de teren sau de tip SUV cu inaltimea de pana la 205 cm.

Vezi prezentare Glass Rom in romana