Resursele fac diferenta

Avand in vedere necesitatea racordarii imaginii companiilor la noile tendinte ale designer-ilor si la evolutia sistemelor si materialelor din industria peretilor cortina si a fatadelor ventilate, Glass Rom Impex ofera prin resursele propii servicii de proiectare, executie si montaj pentru orice tip de complex comercial, sedii de birouri, blocuri de locuit sau statii de carburant indiferent daca optati pentru modelele clasice sau ultramoderne.
Incepand cu consultanta in faza de pre proiectare in vederea evaluarii proiectului si a materialelor alese si continuand cu proiectarea in vederea executiei, productia de elemente caracteristice fatadelor si montajul acestora, compania Glass Rom Impex poate oferi argumentat solutii la cheie cu un bun raport cost/ eficienta.
Prelucrarea aluminiului, datorita noilor tehnologii, a oferit arhitectilor posibilitatea realizarii de fatade ventilate in forme cu o inalta calitate geometrica si o diversificata paleta coloristica care transmit personalitatea proprie a cladirilor in spatiului in care sunt construite.
Materialele folosite la fatade pot fi utilizate si ca parasolar pentru dispersarea luminii, reducand absorbtia termica a cladirii si utilizand lumina zilei eficient pentru a economisi consumul de energie.
Echipamentele, utilajele si tehnologiile detinute de Glas Rom Impex si gradul înalt de profesionalism al specialistilor nostri permit acoperirea unei game largi de lucrari în domeniile constructiilor civile, industriale, infrastructura si suprastructura.
Resursa umana a fost si este considerata cel mai important capital al companiei, iar seriozitatea si traditia au stat la baza politicii de personal a Glas Rom Impex. Compania dispune de specialisti cu înalta expertiza si experienta, pregatiti sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a rezolva orice proiect, la standardele de calitate ale oricarui client din Uniunea Europeana.
O alta resursa de care dispune compania o reprezinta utilajele performante cu o mare capacitate de productie, utilaje folosite cu succes in prelucrarea materialelor destinate fatadelor. Debitarea, indoirea si roluirea placilor compozite de dimensiuni mari sunt facute cu viteza si precizie fara afectarea parametrilor tehnici sau estetici ai materilelor.
Echipamentele din dotarea companiei permit executarea oricarei forme si dimensiuni aplicate placarilor de pereti drepti, semisferici sau cilindrici, pazii semicirculare, coloane de orice diametru, acoperisuri si chiar placari interioare complexe ca design.

Experienta de 20 de ani in proiectare si executie ne recomanda!

Vezi prezentare Glass Rom in romana

 

By :
Comments : Off
About the Author